Primarul Decebal Făgădău va supune aprobării în ședința de Consiliul Local din 19 decembrie repartizarea a 138 de spații locative în noile blocuri construite în cartierul Henri Coandă. În total, aici se vor muta în următoarea perioadă 331 de persoane.

În ședința de Consiliu Local din 19 decembrie, primarul Decebal Făgădău a înscris pe ordinea de zi două proiecte de hotărâri privind repartizarea unor spații locative.

Prima hotărâre se referă la aprobarea listei de priorități și repartizarea locuințelor sociale destinate chiriașilor evacuați sau care urmează să fie evacuați din locuințele retrocedate foștilor proprietari în baza OUG 74/2007.

Potrivit tabelului anexat acestei hotărâri, vor fi repartizate 66 de locuințe sociale de 1 și 2 camere, în suprafață de 41, respectiv 51 mp, în care vor locui 168 de persoane. Foarte curios, vor exista situații în care într-o singură locuință de 1 cameră vor locui 7 persoane.

Cel de-al doilea proiect de hotărâre prevede aprobarea listei de priorități și repartizarea locuințelor sociale în baza Legii 114/1996. În acest sens, se propune repartizarea a 72 de locuințe în blocurile sociale, în care vor locui 163 de persoane.

Ca și în situația de mai sus, locuințele sunt de 1 și 2 camere, existând situații în care într-o singură garsonieră se vor muta și 9 persoane.

 

 

(Visited 6.183 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.