Probabil, Constanța este acum orașul care are cei mai frumoși ciulini și mărăcini din UE.

Pentru a capitaliza potențialul de imagine, Primăria nu a stat cu mâinile-n sân și a luat atitudine. Astfel, în toate zonele din oraș unde bălăriile și ciulinii s-au ridicat semeț spre ceruri, angajații administrației locale au montat pitici de grădină.

„De ce să tăiem mărăcinii și ciulinii, când putem să adăugăm un plus de imagine întregului peisaj urban, nu-i așa?“, ne-a declarat una dintre femeile de serviciu din cadrul Primăriei, care a fost și consultant pe acest proiect.

De alegerea piticilor s-a ocupat chiar viceprimarul Dumitru Babu, care a considerat că „ăștia mici care se c**ă-n iarbă ie cele mai amuzante chestii care le-am văzut io!“.

Bineînțeles, deoarece Constanța este un oraș bogat, care își permite și trebuie să-și arate bogăția, după cum declara primarul Decebal Făgădău, fiecare pitic este din marmură prelucrată și pictată manual și a costat 5.000 de euro bucata.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

(Visited 706 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.