Conducerea școlii reclamă faptul că profesorul a furat aceste imagini cu elevii din serverul instituţiei unde sunt stocate imaginile de pe camerele de supraveghere. A pătruns acolo folosindu-se de o minciună, spune conducerea şcolii care a făcut şi o sesizare la poliţie. După ce a filmat cu telefonul mobil acele imagini, călugărul le-a postat pe contul său de Facebook, cel mai probabil din greşeală. Între timp el şi-a şters contul de Facebook.

În apărarea sa, călugărul Calinici, contactat de reporterii Pro TV, a declarat: „Nu știu cum au ajuns acele imagini la mine pe telefon. M-am uitat pe servere să văd unde am pierdut stick-ul, în ce clasă am folosit stick-ul. Am zis să filmez toate pauzele să vând când mi-a căzut…”

Psihologii care au urmărit cazul spun că au de-a face, în mod evident cu „un comportament sexual deviant”.

În ceea ce privește poziția Arhiepiscopiei Tomisului, unde călugărul slujea și chiar locuia la Palatul lui IPS Teodosie, aceasta a anunțat imediat că arhidiaconul Calinici nu mai slujește la Catedrală și nici nu mai locuiește în Palatul Arhiepiscopal.

„Nu înțelegem ce s-a întâmplat, cum a putut să ajungă în momentul acesta de rătăcire ca să facă un asemenea gest”, a declarat părintele Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, citat de știrile Pro TV.

(Visited 427 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.