Consilierul municipal PNL, Mihaela Andrei, cere reabilitarea căii de acces către plaja Modern, înainte de începerea sezonului estival, considerând că demersul este extrem de important.

Repararea (ca obiectiv minimal) a căilor de acces pietonal spre Plaja Modern este absolut necesară și firească, reprezentând o contribuție logică a municipalității la efortul făcut din alte surse și de către alte instituții de a lărgii plajele Constanței. Din respect pentru corecta utilizare a banului public și din respect pentru constănțeni și turiști, este necesar să existe lucrări planificate și realizate din timp, nu în sezonul estival”, a declarat consilierul municipal, Mihaela Andrei, potrivit unui comunicat transmis astăzi de PNL Constanța.

Scopul solicitării consilierului PNL este acela de a informa membrii Comisiei de Urbanism în legătură cu intenția Confort Urban de a repara și recondiționa scările de acces pietonal către plaja Modern, înainte de instalarea verii.

PNL Constanța susține demersul Mihaelei Andrei considerând că aparița acestei situații este încă o dovadă că primarul Decebal Făgădău nu știe să gestioneze activitatea primăriei.

Degeaba dorești să organizezi evenimente estivale dacă nu ești în stare să oferi condiții celor care participă la acestea”, susține coordonatorul organizației municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

 

(Visited 462 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.