,,Esențele tari se țin în sticluțe mici”, însă musai să fie originale, altfel jandarmii vor ,,simți” mirosul de contravenient și atunci când te vor întreba de sănătate, vei încerca să te volatilizezi precum un parfum contrafăcut. Asta i s-a întâmplat și unui prahovean de 47 de ani care a încercat să vândă zeci de parfumuri contrafăcute”, scrie Jandarmeria Română pe pagina proprie de Facebook.

Reacțiile au fost pe măsură:

Bogdan Costescu: Nu neaparat. esentele tari se pot tine si in butelii de 6L si au miros de slugarnicie. copiii care le inhaleaza se volatilizeaza in cautarea unui viitor mai bun, lasand in urma o tara pustiita de coruptie

Yury Ygor:  Mama ce captura ..impresionant ..aia care fura milioane de euro ii paziti ca pe icoane

Cypher Foo: Tot ce simt e duhoarea obedientei politice si a coruptiei. Se amesteca asa de bine cu aroma de lovitura de stat falsa…

Bogdan G. Tabarcea: Pe bune, chiar ați făcut plîngere la DIICOT că pe 10 august s-a încercat lovitură de stat? Asta deși nu ați prins nici măcar O SINGURĂ persoană din zecile de violenți deși există sute de poze și filmulețe? Voi acuzați o lovitură de stat dar nu veniți cu nici un vinovat sau cu o dovadă? Deja ați depășit penibilul. Ați ajuns o instituție anti-statală. Pentru că nu mai apărați statul și cetățenii, ci o clică de politicieni cu probleme penale care v-au subordonat prin slugile lor puse la conducerea Jandarmeriei. Ați devenit o forță militară plătită diin bani publici care apără interesele cîtorva indivizi.

PS: E bine că ați prins un falsificator de parfumuri. Măcar borfași mărunți dacă ăia care au vrut să dea lovitură de stat nu sunteți capabili să îi prindeți (sau nu aveți voie să îi prindeți?), deși sunt filmulețe și poze cu ei. Io zic să-l cercetați mai bine, poate era agent sub acoperire care plănuia o lovitură de stat.

Andreea Alexandra: Esentele tari…. se numesc gaze! Si se tin la butelii sau la grenade!

Marius Stan: Bravo jandarmeriei romane! Asta trebuie sa faceti! Parfumul sa il folositi ca sa mirositi frumos cand va pune Dracnea sa ne bateti in piata. Ca sa nu patrunda misosul de sange in uniformele voastre. Postare de toata jena….

Maria Bunescu: Aaaa by the way, am fost și eu pe 10 August la protest, dar nu știam ca fac parte dintr-o organizație paramilitară și nici nu știam ca am vrut sa dau o lovitura de stat. Nu va dați seama ca aveți și voi și familie și copii și părinți și oricând pot fi victima sistemului și ar ajunge sa moara cu dreptatea in mâna ca voi, ăștia care trebuie sa ne apărați, protejati toate scursurile?!
Orice jignire este insuficienta pentru a va caracteriza!

Vasile Badiu: Orice ați face de acum înainte sunteți un mare zero. MAI a secretizat filmările făcute de jandarmi la protestul din 10 august. Până și voi ați filmat propriile abuzuri. Cum sa pui la secret așa ceva? Uniforma de jandarm e pătată permanent până cand nu plătesc cei ce vă conduc și capetele seci „pumnii mei minte nu are”; „sigur a făcut el ceva” din teren. Pupicuri

Anca Hafiuc: Şi când credeam că nu aveați cum să ajungeți mai jos…iete că ați reuşit. Îmi pare rău pentru cei care fac parte din rândurile voastre şi nu sunt în asentiment cu măgăriile pe care le practicați.

Alin TămășanLuați și vă dați cu ele, loazelor. Nu ne pasă. DAR: Am înțeles că toți cei din Piața Victoriei de pe 10 august am fost autorii unei lovituri de stat. Voi pricepeți tembelilor ce afirmați? Eu văd clar ca lumina zilei că singurii care încearcă să dărâme ordinea constituțională sunt infractorii din PSD și târfele lor, voi incluși. Vă ținem minte.

Mircea Mihăescu: Nu va deziceti deloc de INFRACTORII PSD SI ALDE!!! RUSINE SCARBELOR!!!! Jandarmeria a sesizat DIICOT, acuzând o tentativă de lovitură de stat la mitingul din 10 august

(Visited 210 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.