Fiindcă reacția constănțenilor a fost una promptă și vehementă, taxând la sânge mizeria PSD Constanța, vom publica aici câteva dintre mesajele pe care oamenii le-au postat pe pagina de Facebook a pesediștilor constănțeni.

Elis Popescu: Baiiiiii..slugilor !!! Huduielile nu au fost pt Simona !!! Huiduielile au fost pt “mama voastra”Firea ..dar mintile voastre inguste ce sa inteleaga ..ce va mai place sa transpuneti realitatea altfel decat este …voi sunteti cei care traiti intr-o lume paralela ..RUSINE !!! Sper sa fiti starpiti din radacina sa scapam de voi..ati dus tara de rapa !!!!

Neamu Alexandru:  Mincinosii dracu ce sunteti!!! Ce tupeu avetiii! Huiduita a fost Firea, nu Simona. Iar nenorocitu de Dragnea zicea ca mitigul lui “superb” a fost mult mai important decat succesul Simonei. Sa va mai prind ca mintiti ca o sa fac o sa va dau in judecata pt. dezinformarea cetatenilor!

Răzvan Stanca: Sa va ia dracu de jegosi mincinosi PSD constanta = un mare gunoi

Ionuț Cucu: și pesede Constanța bre? e de-a voastră bă și voi vă bateți joc? n-aveți bă, afară de ciordeală, nimic sfânt? n-aveți bă un simț al ridicolului ?

Alisa Voitasek: Asta se intampla cand refuzi sa accepti adevarul. Simona e iubita, nu huiduita. Firea, in schimb, e de sters pe jos. Atat de spalati pe creier sunteti? Sau vi s-a dat comanda sa scrieti asemenea porcarii?

Amalia Corleanu: Sa va fie rușine , ca va legati de un asa eveniment.Nu a huiduit o nimeni pe Simona ,doar pe Firea nu avea ce căuta acolo , dar vre ti sa Iesiti în fata cu asta , nu erau oamenii de la mitingul vostru de sâmbătă .

Doru Munteanu: sunt absolut grețoși! Am o silă-n mine….?

Adrian Miclea: Rusine jegosilor pentru minciunile zilnice ! In online nimeni nu va crede, continuati mizeria si proaganda in alta parte !

Adi Filip: Sa va fie rusine dezinformatorilor ! Jos ciuma rosie pentru totdeauna !

Sorin Nemeș: Cum va mai rabda pamantul , draci rosii ce sunteti ? In acest hal manipulati ? Primarita Firea si-a luat-o , atat pentru ea cat si pentru intreaga voastra organizatie mafiota ! Rusine !

Cristina Andrei: Traiti si va bazati numai pe minciuni . Jegoasa de Firea a fost huiduita la fel cum vor fi toti din psd

Cristina Mirea: Îmi provocați o silă imensă! Simona Halep știe exact ce s-a întâmplat acolo! S-a văzut în zâmbetul ei plin de înțelegere! Și în fuga acelei femei!

Raul Dan: A FOST HUIDUITĂ COMUNISTA BOLSEVICA A VOASTRĂ. ..CEA CARE NU I-A PERMIS SIMONEI SA ÎȘI PREZINTE TROFEUL ÎN LOCAȚIA ÎN CARE AU PROTESTAT MILOGII VOȘTRI PLĂTIȚI CU 50 DE LEI! E ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI PENTRU VOI SPALATILOR PE CREIER..APROPO…TOVARĂȘUL MAZARE E BINE,NU?

Kinga Mesaros: cum puteti mah sa va bateti joc de fata asta? PSD = jeguri, sunteti cei mai josnici oameni

Cristina Gogescu: Fake news marca PSD – niste bolsevici infecti ! Oare cand vom scapa de aceste dejectii ale societatii romanesti?

Camelia Lucas:  Imputitilor, mincinosi ordinari ce sunteti . A fost huiduita nesimtita de Firea ,nu Simona, cretinilor !

 

(Visited 802 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.