Constanța

Ce n-a văzut nici Clujul. Jumătate de milion de euro – prețul unei garsoniere de 35 mp din Constanța

Un anunț publicat pe un site de imobiliare prezintă o garsonieră de 35 de metri pătrați din Constanța pentru care propietarul cere nu mai puțin de 515.000 de euro. Suma depășete chiar și de zece ori prețul unor garsoniere de lux din centrul orașului sau Mamaia.

Scris de 
 pe data 
2 august, 2022

Prezentată ca fiind „o garsonieră spațioasă“, proprietatea scoasă la vânzare se află la etajul doi al unui bloc de zece etaje de pe bulevardul Al. Lăpușeanu din cartierul constănțean Tomis Nord.

„Se vinde nemobilat, iar balconul este închis cu sistem termopan QFORT. Gazele sunt trase la ușă, liftul este nou iar scara blocului este întreținută“, se arată în mesajul de vânzare al garsonierei.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Prețul cerut de proprietar este de 515.000 de euro. Deși blocul se află în ceea ce foarte mulți ar numi o „zonă bună“ a orașului, potrivit site-ului imobiliare.ro, prețul maxim pe zonă pentru o astfel de proprietate este de 62.000 de euro.

În luna februarie, un alt anunț imobiliar devenea viral pe Facebook. Acesta se referea la închirierea unei garsoniere extrem de mică din Cluj-Napoca, cu suprafața de 11 metri pătrați, la prețul de 200 de euro pe lună.

Actualitate