Actualitate

Ce numere pică cel mai des la Keno

Loteriile Keno și toate jocurile de acest gen sunt foarte cunoscute în industria de cazino. Cu toate acestea, jucătorii tind să evite aceste tipuri de loterii deoarece șansele de câștig nu sunt chiar în favoarea lor.

Scris de 
 pe data 
23 noiembrie, 2021

Pentru a obține câștiguri frecvent la Keno este nevoie de investiții destul de mari și nu orice gambler poate susține un asemenea regim de joc. Nici nu este la fel de distractiv precum un joc de slot, deci jucătorii îl evită.

Cum funcționează numerele din Keno?

Jocul de loterie Keno este și el inclus pe lista principală de jocuri de cazino, deci funcționează sub aceleași principii ca orice joc aflat într-un astfel de club. Ideea este că nu vei putea niciodată să învingi jocul și nici să păcălești cumva sistemul. Ceea ce poți face în schimb este să să încerci să îți crești șansele de câștig. Cu toate că loteriile Keno au cea mai mare margine a casei, chiar mai mare decât sloturile unde poți obține rotiri gratuite fara depunere. Marginea casei de la Keno poate începe de la 20% și ajunge până la 50%.

Acest lucru nu ar trebui să te sperie deoarece în loterie oricum nu câștigi foarte des, ci este de ajuns să câștigi numai o singură dată pentru ca apoi să poți să te pensionezi. Obiectivul la o astfel de loterie este să crești cât mai mult șansele de câștig. Acest lucru poate fi făcut numai dacă înțelegi cum funcționează un astfel de joc. Pe internet umblă tot felul de ghiduri și sfaturi despre numerele care sunt extrase mai frecvent decât altele.

Acest mit al numerelor calde și reci nu există deoarece toate numerele au aceeași șansă de a fi extrase. Chiar și dacă ai plasat bilete la 500 de extrageri, numerele vor putea ieși tot la fel de aleator. Unii dintre jucători consideră că dacă ar plasa pariuri consecutive la loto Keno, folosind aceleași numere, așa ar putea să își crească șansele. Este evident un lucru greșit deoarece din punct de vedere matematic, numerele au aceeași șansă de a fi extrase, la fiecare extragere.

Dacă unul dintre numerele pe care tu le preferi este extras de cele mai multe ori și prezintă o medie de 25%, iar un alt număr este extras într-un procent de 24.89%, practic această diferență este foarte mică. Dar dacă tu le incluzi pe ambele pe același bilet, șansele ca acestea să fie extrase împreună doar din pricina acestor statistici, sunt extrem de mici.

Egalitatea de șanse la Keno este foarte importantă atât din punct de vedere legal, dar și din punct de vedere al corectitudinii față de jucători. Nimeni nu trebuie să aibă niciun avantaj față de altcineva. Dacă există încălcări ale regulamentului, mulți oameni vor avea probleme. De aceea, algoritmul este atât de exact, încât indiferent de jucători sau pariuri, numerele extrase vor fi mereu 100% aleatorii.

Cum să câștigi la Keno

Pentru a te asigura că ai cele mai mari șanse de câștig la Keno, nu trebuie să schimbi ceva la strategia de alegere a numerelor ci la modul în care tu alegi să pariezi. Iată câteva principii importante pe care trebuie să le urmezi în momentul în care plasezi bilete la Keno.

  1. Joacă mereu loterie cu Margine mică – Marginea casei este avantajul pe care cazinoul și-l acordă pe termen lung pentru a garanta că face profit. Unele loterii au margini ale casei mai mici, iar altele mai mari. Încearcă să joci la loterii Keno care au marginea casei de maxim 35%. Unele pot ajunge chiar și la 70% și este normal să înțelegi de ce este bine să reduci cât de mult poți această rată.
  2. Mai multe bilete – Cu cât vei avea mai multe bilete, cu atât vei crește șansele de câștig. Din păcate, șansele cresc foarte puțin atunci când ai bilete multiple și ar trebui să plasezi foarte multe bilete pentru a putea simți acele șanse. Dar nu se știe niciodată cum un bilet în plus poate aduce un câștig.
  3. Premii mai mici, dar cu șanse mai mari – Foarte mulți dintre noi dorim să câștigăm o singură dată, iar acel câștig să schimbe atât de multe pentru noi încât să nu mai fie nevoie să pariem niciodată. În acel sistem, șansele de câștig sunt extrem de mici. Mai indicat ar fi să joci Keno de 4,5 numere, unde premiul este de 500-600 RON, dar măcar șansele cresc exponențial.
  4. Oprește-te când ai câștigat – Ți-ai atins scopul și este timpul să părăsești agenția sau website-ul unde plasezi biletele. Un câștig mediu spre mare nu este acordat foarte des, iar când ai reușit să primești numerele câștigătoare, trebuie să pleci fiind în profit.

Concluzie

Numerele care pică cel mai des la Keno nici măcar nu ar trebui să devină un obiectiv pentru tine. Nu este corect să te focusezi pe aceste numere pentru că nu îți aduc șanse mai mari.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate