Programul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța este non-stop la fel și cel al Serviciului de Ambulanță. Solicitările vor fi preluate prin apelul 112. De asemenea, cele trei centre de permanenţă de la Cogealac, Năvodari şi Cumpăna vor asigura asistenţă medicală de urgenţă în program non-stop, cu linie de gardă.

Pentru focare de toxiinfecţii alimentare, inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană asigură un serviciu de gardă permanent, dar şi un serviciu de gardă cu specialişti.

Policlinicile sau cabinetele medicilor de familie vor fi închise până marţi, 10 aprilie.

Dacă, însă, în caz de urgență doriți să apelați la servicii private, mai ales în cazul celor mici, iată câteva dintre clinicile ce vor funcționa în perioada Paștelui:

Clinica Regina Maria funcționează în regim non-stop în Policlinica Delfinariu situată pe bulevardul Mamaia, numărul 208, destinată pediatriei. Pentru mai multe informații puteți contacta 0733 445 011.

Totodată, pentru urgențe puteți apela la clinica Homeomed, care funcționează, de asemenea, non-stop și este situată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, numărul 75 (bloc LV4, apartament 20), ce vă poate oferi servicii de pediarie și homeopatie. Pentru mai multe detalii puteți apela 0730 006 188.

Non-stop funcționează și Spitalul Isis, situat pe strada Mircea cel Bătrân, numărul 102, ce vă poate oferi asistență pentru urgențe din cele mai diverse ce țin de domniul ginecologiei, neonatologiei, pediatriei și oncologiei.  Puteți cere mai multe informații la telefon 0747 474 747.

 

(Visited 341 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.