Constanța

„Ce vise vi s-au împlinit, domnule Făgădău? Ați adus locuri de muncă bine plătite pentru tineri, ați construit spitale și școli?”

Primarul Decebal Făgădău declara zilele trecute că „încă un vis a devenit realitate”, făcând referire la Sala Polivalentă din Constanța, care există însă doar pe hârtie.

Scris de 
 pe data 
19 decembrie, 2018

În urma acestor declarații ale edilului, deputatul Bogdan Huțucă, președinte al PNL Constanța, i-a cerut primarului Făgădău să spună constănțenilor care sunt celelalte vise care au devenit realitate: Cazinoul, Podul de la Butelii…?

„Primarul Decebal Făgădău declara ieri, cu lacrimi în ochi, în timp ce ținea o poză în brațe, că „încă un vis a devenit realitate”, referindu-se la Sala Polivalentă din Constanța. Bravo primare, am fost tentat să spun, ai făcut și tu ceva pentru orașul ăsta. Și în tăcere maximă, ai terminat ditamai proiectul fără să spui la nimeni. Asta da surpriză de la un primar care timp de 2 ani nu a făcut nimic pentru orașul ăsta. Minunea a ținut doar câteva secunde.

În realitate, Făgădău se laudă cu Sala Polivalentă la fel cum s-a lăudat și cu Cazinoul, și cu Podul de Butelii, și cu pasajul suspendat de la Cora, și cu modernizarea Pieței Grivița și cu multe altele. Adică doar pe hârtie”, a declarat liberalul Bogdan Huțucă.

Acesta se declară sceptic că administrația Făgădău ar putea implementa un asemenea proiect în 3 ani de zile, în condițiile în care i-au trebuit 2 ani ca să asfalteze jumătate de pod.

„Domnule primar Decebal Făgădău, ați intrat în cartea recordurilor ca fiind primarul care a asfaltat în doi ani jumătate de pod, ați bătut toate așteptările cu reabilitarea unui Cazinou care își așteaptă salvarea de aproape 10 ani și vreți să vă mai credem că în 3 ani de zile o să terminați Sala Polivalentă? Ar trebui mai întâi să le spuneți constănțenilor de când ar fi trebuit să fie gata acest proiect? Nu cumva de prin 2016-2017? Iar acum suntem aproape în 2019 și nu s-a mișcat niciun gram de pământ pe acel amplasament”, a mai comentat Huțucă.

De asemenea, deputatul liberal i-a cerut primarului să explice care sunt celelalte vise ale sale care au devenit realitate pentru Constanța.

„În al doilea rând, domnule primar, am sesizat expresia folosită cu multă patimă de dvs: „încă un vis devenit realitate”. Și nu pot să nu mă întreb care or fi celelalte vise care vi s-au transformat în realitate? Faptul că ați devenit primar? Sau că mai sunteți încă primar? Ce vise ați avut dvs pentru acest oraș și s-au îndeplinit, domnule Făgădău? Că unde te uiți în Constanța nu observi decât mâna falimentară a unei administrații incompetente, care nu este în stare să genereze proiecte mari și investiții, ci doar mici peticeli și multă pomană. Ce vise vi s-au adeverit, domnule Făgădău, pentru constănțeni? Ați adus locuri de muncă bine plătite pentru tineri, ați construit spitale și școli?

Domnule Făgădău, în realitate, visele dvs nu au nimic în comun cu acest oraș și cu constănțenii, ci doar cu dorințele și interesele dvs personale”, a mai scris Bogdan Huțucă pe pagina sa de Facebook.

 

 

Actualitate