Este vorba despre spațiul situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, unde, până nu demult, weekend de weekend, zeci de comercianți de chilipiruri din tot județul își expuneau produsele spre a fi cumpărate de constănțeni.

Tărgul săpămânal a fost închis la sfârșitul lunii aprilie, după ce contractul pe care Primăria Constanța îl avea cu firma care deține terenul respectiv a expirat.

Noua locație a Oborului ar fi trebuit să fie stabilită la o viitoare ședință a Consiliului Local, însă acest lucru nu s-a întâmplat, motiv pentru care, încă nu este cert unde anume va fi relocat târgul săptămânal sau dacă într-adevăr va fi amplasat în alt loc.

În ceea ce privește spațiul rămas gol de pe bulevardul Aurel Vlaicu, Făgădău a anunțat că vor fi realizate lucrări de infrastructură ce vizează transportul, pentru a crea o legătură între acea zonă și alte zone de interes ale Constanței, precum și între bulevardul Aurel Vlaicu și noile cartiere amplasate la mică distanță, spre orașul Ovidiu.

Nu vă pot spune cu precizie dacă acolo vom avea fie o autogară, fie un punct nodal între rutele de transport public, o străpungere, pentru că este planificat un bulevard în spatele cartierelor Tomis Plus și Impact, care să lege această zonă nouă a Constanței de bulevardul Aurel Vlaicu. În orice caz, ce vom face acolo reprezintă infrastructură de mobilitate”, a precizat primarul Constanței, Decebal Făgădău.

 

(Visited 3.056 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.