Constanța

Chestionar online pentru stabilirea accesului în Zona Peninsulară a Constanței

Stabilirea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a Constanței este un subiect supus dezbaterii publice de mai multe ori în ultimii doi ani. Acum, constănțenii interesați pot răspunde la întrebările unui chestionar online cu privire la acest aspect.

Scris de 
 pe data 
9 februarie, 2018

Administrația locală derulează în prezent un sondaj public pe tema regulamentului de acces în Zona Peninsulară. Chestionarul online poate fi ACCESAT AICI și este valabil până la data de 16 februarie 2018.

Parcurgerea chestionarului este simplă, utilizatorul având doar de introdus adresa de e-mail și de bifat variantele de răspuns cu care sunt de acord.

Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a Constanței se află la acest moment la stadiu de draft, însă este prevăzut ca străzile din zonă să fie împărțite în două categorii.

Vor fi străzi exclusiv pietonale și străzi ocazional carosabile.

Străzile exclusiv pietonale reprezintă zonele în care nu se va putea intra cu mașina decât în situații excepționale, cum sunt organizarea unor evenimente culturale și sociale, lucrări de reparații și construcții în infrastructură și intervenții pentru situații de urgență.

Pe străzile ocazional carosabile vor avea acces autoturismele rezidenților, cele care asigură aprovizionarea unităților de alimentație publică din zonă, cele utilizate pentru servicii publice și cele de intervenții în caz de urgență.

Actualitate