Decizia șoferilor CT Bus de a intra în grevă survine după ce vineri angajații companiei au protestat în fața Primăriei față de refuzul primarului Chițac de a le majora salariile.

Mai mult, șoferii au transmis și o scrisoare deschisă atât primarului, cât și consilierilor locali, fără vreun răspuns însă. Prin intermediul acesteia, angajații CT Bus îl acuză pe Chițac că într-un singur an de mandat nu a făcut decât să-și numească prietenii și pilelele de la partid în conducerea companiei, despre care acum spune că are un ”management defectuos”.

„Ne jigniți, domnule Primar deoarece deși am beneficiat de promisiunile dumneavoastra, unele chiar publice, am aflat cu mâhnire că au fost doar simple jocuri politice deoarece mentinerea noastra in saracie pare a fi un obiectiv pentru conducerea administratiei pe care o conduceti. (…) Suntem disperati pentru că preluarea managementului CT Bus de catre apropiatii dumneavoastra a fost sinonima cu ignorarea si suprimarea noastra, a oamenilor din CT Bus! Suntem ultimii pe lista dumneavoastra de prioritati sau poate nici nu ne aflam pe listă dacă există una”, au transmis șoferii CT Bus.

Aceștia spun că „toate actiunile dumneavoastra probează un dezinteres major pentru salariații CT Bus!” „Vrem doar sa supravietuim! Jigniți, îngrijorați și disperați, vom protesta! Jigniți, îngrijorați și disperați nu vom avea de ales și vom ieși în stradă să ne strigăm disperarea!”, spun șoferii.

„Ne veti auzi, domnule Primar, sau veti continua sa ne ignorati si sa vorbiti despre cum la Cluj e mai ieftin? Da, domnule Primar, dincolo e mai ieftin, dar poate ar fi trebuit sa il intrebati pe Boc si cum sunt platiti angajatii! Vrem doar sa supravietuim! Va asteptam luni dimineata la garaj. Sa le explicati celor 700 de angajați ca NU MERITA marire salariala și sporuri pentru munca prestata”, au mai transmis angajații CT Bus.

(Visited 1.217 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.