Constanța

Chițac reorganizează iar traficul rutier. Străzile cuprinse între Lăpușneanu – Soveja – Tomis vor fi cu sens unic

Scris de 
 pe data 
23 februarie, 2024

Primăria Constanța anunță reorganizarea traficului rutier din cartierul Tomis Nord. Arealul delimitat de bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Sucevei va fi reconfigurat.

Potrivit Primăriei, proiectul va fi implementat etapizat, în cursul lunii martie.

Într-o primă etapă se vor institui sensuri unice pe străzile interioare din perimetrul cuprins între bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Sucevei.

În a doua etapă, se va institui regimul de sens unic pe strada Adamclisi și Sucevei. Strada Adamclisi va deveni cu sens unic dinspre strada Soveja către strada Sucevei, iar pe strada Sucevei va fi instituit sens unic dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

„Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultărilor cu cetățenii din zonă, experți în sistematizare rutieră și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Implementarea acestor măsuri a fost necesară pentru fluidizarea traficului rutier”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Constanța.

Actualitate