În caz că nu știați, Vergil Chițac este mai tare decât Emil Boc, deși are un buget de două ori mai mic, dar asta din cauza lui Făgădău, după cum precizează.

Într-o postare care a apărut și a dispărut de pe pagina sa de Facebook, edilul Constanței spune că bursele școlare acordate de el sunt mai mari decât cele oferite de Cluj Napoca deși „avem un buget de două ori mai mic din cauza faptului că în ultimii 20 de ani administrația Constanței a mers cu frâna de mână trasă pentru investiții și cu accelerația la podea pentru cheltuieli”.

„Dragi constănțeni, trebuie să ne reclădim viitorul. În acest sens, vom acorda o atenție deosebită tinerilor din orașul nostru și educației pe care le-o oferim.

Acum alocăm burse școlare mai mari decât Cluj-Napoca, deși avem un buget de două ori mai mic din cauza faptului că în ultimii 20 de ani administrația Constanței a mers cu frâna de mână trasă pentru investiții și cu accelerația la podea pentru cheltuieli.

Am ales să investim în tineri și să punem astfel bazele zilei de mâine. Doar așa putem fi siguri că ne îndreptăm în direcția potrivită.

Sper din tot sufletul ca generațiile aflate astăzi pe băncile școlii să conștientizeze responsabilitatea pe care o au față de propriul oraș și față de ei înșiși. Sunt convins că împreună vom reuși.

Aveți încredere!”, se arăta în mesajul lui Vergil Chițac de pe Facebook, care a postat și grafice prin care îi umilește pe Boc și Făgădău deopotrivă.

La doar cinci minute de la postare, Chițac s-a răzgândit și a șters mesajul.

Later edit: după publicarea acestui articol (ora 13.36) și la aproximativ 4 ore după ce postarea fusese ștearsă, aceasta a fost republicată pe pagina primarului.

(Visited 537 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.