Prin intermediul platformei Constanța Altfel, port-drapelul și oficiosul actualei administrații Chițac, echipa primarului poartă un adevărat război al comentariilor cu cei care îl critică pe edil. Dacă Făgădău obișnuia să șteargă mesajele și comentariile care nu îi conveneau, actualul primar a abordat o nouă strategie: „dacă nu-i poți convinge, umilește-i”.

Pagina de Facebook „Constanța Altfel”, adevăratul purtător de cuvânt al Primăriei Constanța, aplică această strategie fără perdea. Răspunsuri la mișto, agresive, jigniri și atacuri la persoană. Constănțenii reclamă deschis această abordare într-un spațiu de comunicare publică unde, până nu demult, își puteau spune problemele, erau ascultați și li se promiteau că dacă votează cu Chițac, Constanța se va schimba.

Unui constănțean care reclama că după introducerea noilor sensuri unice trebuie să ocolească două cartiere pentru a ajunge acasă, Chițac și echipa sa îi răspund: „Ia și tu un GPS până te înveți cu rutele”.

Mai grav, Constanța Altfel se folosește de corespondența, mesajele și petițiile primite direct de primar, la care are acces neîngrădit, pentru a-i intimida pe cei care comentează public împotriva lui Chițac. Unui constănțean i se amintește „de niște email-uri” cu o problemă personală trimise primarului, acuzându-l apoi că are un interes personal și de aceea îl critică pe edil.

(Visited 4.033 times, 30 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.