Totul s-a întâmplat în cursul zilei de marți, 8 mai, lângă școala generală nr. 7. Cei cinci căței, în vârstă de numai două săptămâni, au fost fătați în groapă.

Cineva a sesizat că unele dintre persoanele din zonă au astupat intenționat groapa cu sticle și pământ, pentru a omorî cățeii. Iubitorii de animale s-au mobilizat pe rețeaua Facebook și au mers la groapă, reușind să salveze cei cinci pui.

Groapa a fost astupată de niște oameni rău-voitori. Au început să protesteze când băieții au început să scoată cățeii. Vor s-o omoare și pe mama cățeilor. Au încercat să o otrăvească și au spus că vor chema hingherii“, a explicat pentru Constanta de Azi, Ionela Cîrneluță, cea care a cerut ajutor pe Facebook pentru salvarea patrupedelor.

Pentru a reuși să salveze toți cățeii, unul dintre tineri a fost nevoit să intre aproape cu tot corpul în craterul din asfalt. În cele din urmă, cu ajutor din partea altor persoane care au aflat de ispravă de pe rețeaua socială, micuții au fost salvați de la moarte.

 

(Visited 603 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.