Acesta va fi deschis în intervalul 12:00-20:00. De asemenea, hipermarketul, farmaciile și Serviciul public de impozite și taxe, precum și Evidența Populației își păstrează programul normal.

Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. 

City Park Mall pune pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite în următoarea perioadă.”, se arată într-un comunicat de presă al City Park Mall.

Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-ului.

De asemenea, pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrului comercial.

Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar mall-ul este aerisit în mod natural periodic, anunță City Park Mall.

 

(Visited 6.422 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.