Vei avea nevoie de:

  • 20 de ciuperci (mărime medie)
  • spanac
  • praz
  • țelină
  • usturoi
  • ulei de măsline
  • crutoane

În primu rând, curăță ciupercile, îndepărtând cozile, apoi pune-le într-un vas termorezistent și adaugă peste ele puțin ulei de măsline. Le vei pune, ulterior, la cuptor până vei observa că se înmoaie, în acest timp poți fierbe spanacul.

După ce spanacul a fiert, scoate-l și scurge-l de apă, apoi adaugă, în apa rămasă de la fiert, usturoiul, prazul, cozile ciupercilor și țelina (toate, tocate mărunt) și lasă amestecul să fiarbă încă 10 minute.

Adaugă spanacul, crutoanele și lasă amestecul la fiert încă puțin până se formează o umplutură consistentă. Tot acum trebuie să condimentezi amestecul. Adaugă sare, piper și orice altceva mai dorești.

Umple ciupercile cu pasta rezultată și lasă-le la cuptor pentru încă 10 – 15 minute, apoi le poți servi.

Poftă bună!

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.