O porție de aripioare poleite cu aur poate ajunge și la 1.000 de dolari.

Preparatul este realizat în colaborare cu un cunoscut bucătar, renumit pentru rețele sale extravagante, Jonathan Cheban.

Modul de gătire nu este foarte compliact. După ce au fost lăsate la marinat aproximativ 12 ore, aripioarele sunt coapte la cuptor, apoi prăjite într-o baie de ulei.

După acest proces, aripioarele sunt trecute printr-un sos special ce conține unt auriu. Sunt acoperite bine, până când se formează o crustă, iar la final sunt asezonate cu fulgi de aur de 24 de karate.

Potrivit proprietarului restaurantului, o porție de 50 de aripioare, la care se adaugă și o șampanie Ace of Spades, costă 1.000 de dolari.

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.