„Curentul! M-a tras curentul!“, striga Mihuţ Conspirescu, ca să-l audă toţi vecinii, în timp ce era cărat cu izoleta spre ambulanţă.

Vecinii spun că Mihuţ ieşea în fiecare seară pe balcon şi, printr-o portavoce, striga că totul este o manipulare şi că nu există coronavirus.

Mai mult, bărbatul a făcut şi un grup de Facebook în care a adăugat toţi vecinii, le-a spus că sunt proşti şi spălaţi pe creier, apoi i-a dat afară.

Ca să demonstreze inexistenţa virusului, Mihuţ s-a urcat în autobuzele de pe mai multe linii şi a lins toate barele.

În prezent, Mihuţ, care încă mai aşteaptă să primească leacul găsit de ruşi, stă cu ochii în tavan, întins pe unul dintre paturile Spitalului de Boli Infecţioase şi insistă ca medicii să-i pună în picioare şosete cu oţet.

Deocamdată nu s-a stabilit câte persoane au mai fost infectate din cauza lui Mihuţ, însă el spune că, indiferent cum se va simţi, va fugi din spital pentru a merge la biserică în noaptea de Înviere.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 50.890 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.