Duminică seara, pe porțiunea de drum închisă se aflau câțiva trecători, în drum spre Piața Ovidius. Nicio cafenea, nicio masă, niciun loc care să amintească de o atmosferă de sărbătoare și relaxare.

Primarul spunea că proiectul „oferă o șansă pentru revitalizarea economiei locale, prin redeschiderea și extinderea locațiilor existente pe acest tronson”. Dar după ce și-au bătut joc de agenții economici din oraș, nimeni nu a dat curs apelului lui Chițac.

Așadar, o stradă goală în loc de un „coffe break”.

În seara de duminică, pentru a crea atmosfera de bucurie și vacanță, Primăria Constanța a angajat formația Melody 20 să se ocupe de acest lucru, după cum se anunța inclusiv în cadrul unui comunicat de presă.

Doar că ce să vezi: formația respectivă nu este de fapt o formație, ci mai degrabă o îndeletnicire de amatori cărora le place să mai cânte din când în când. Pe internet nu există nicio referință despre această formație, nicio poză, filmare, pagină de Facebook. Absolut nimic. Doar comunicatele Primăriei Constanța prin care era anunțată reprezentanția acestor anonimi.

Problema cea mare nu a fost însă notorietatea formației, ci faptul că interpretarea a fost cel mult la nivel de cabină de duș. Cei câțiva spectatori, vreo 10 la număr la un moment dat, s-au amuzat copios și au plecat. Nu mai punem la socoteală că primele 30 de minute interpreta nu a putut cânta decât „1,2 probă de sunet”. Apoi alte 20 de minute nu a cântat nimic, fredonând doar instrumentalul din loc în loc. Dar și când a început să interpreteze…

Potrivit cometariilor venite din partea celor care spun că știu muzică, interpretarea a fost la nivel de amator și tot timpul a cântat sub ton.

Spectatori nu mai mult de 10 și aceia rezistând eroic la înțepăturile de țânțari.

Încă un eveniment al Primăriei Constanța care denotă amatorism și la care, din nou, nu l-a văzut nimeni pe primarul Vergil Chițac.

(Visited 7.333 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.