Constanța

Constanța. Tzancă Uraganu, concert de manele la Sala Sporturilor, în Ajunul Crăciunului. CSM Constanța, nevoit să-și amâne meciul

Scris de 
 pe data 
24 decembrie, 2023

Evenimentul sărbătătorilor de iarnă la Constanța, concertul lui Tzancă Uraganu, s-a desfășurat sâmbătă seară, 23 decembrie, de la ora 20.00, la Sala Sportulor din oraș.

Tot ieri, Sala Sporturilor ar fi trebuit să găzduiască derbiul Ligii Naționale de Baschet Feminim, dintre CSM Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe, însă oficialii sportului constănțean au decis să amâne partida pentru ca Tzancă Uraganu să-și poată ține concertul.

Potrivit Autorității Naționale pentru Sport și Tineret, activitățile sportive au prioritate în bazele sportive administrate de Direcțiile Județene de Sport și Tineret, însă nu și la Constanța.

Inițial, Direcția Județeană de Sport a anunțat în urmă cu 3 săptămâni că în Sala Sporturilor se va organiza astăzi un spectacol de colinde, însă, în realitate, pe scenă va urga Tzancă Uraganu și Denisa într-un concert de manele, după cum precizează adevarul.ro.

Pentru că nu putea rivaliză cu Tzancă, CSM Constanța a fost nevoit să ceară Federației Române de Baschet amânarea jocului, partida urmând să fie reprogramată în 2024.

Actualitate