Taxiul era oprit în stația din Km 4-5 în această dimineță, în jurul orei 10, când un șarpe lung de 1 metru a intrat în carosiera autoturismului. Șoferul spune că reptila a ieșit din iarba înaltă de pe marginea trotuarului.

„A ieșit din iarbă și a a ajuns sub mașină, apoi a intrat în scutul de la motor. Am încercat să îl prind de coadă, dar s-a eliberat și a dispărut cu totul în caroseria mașinii”, povestește Robert, șoferul taxiului.

Acesta spune că a sunat la 112 și un echipaj de jandarmi a ajuns la fața locului, dar degeaba. „Au venit doi jandarmi cu un sac de plastic la ei. S-au uitat pe lângă mașină, dar mi-au spus că nu au ce să facă, nu îl pot scoate fiindcă ei nu sunt mecanici. Sub mașină sunt o grămadă de plastice, scuturi, componente unde se putea ascunde șarpele, iar ei nu le pot demonta pentru a ajunge la șarpe. Mi-au spus că au mai avut un caz în care un cetățean a stat 2 săptămâni cu mașina pe dreapta până a ieșit șarpele singur”, a mai spus șoferul.

Acesta mărturisește că nu știe cum să procedeze în continuare deoarece nu vrea să riște siguranța pasagerilor și a clienților conducând un autoturism în care se află ascuns un șarpe, dar nici nu poate sta cu mașina pe dreapta până se hotărăște reptila să iasă de bună voie.

(Visited 32.019 times, 7 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.