Umor

Constanța va avea aeroport internațional în Km 4-5. Chițac desenează acum proiectul cu noile sale carioci

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
30 ianuarie, 2024

Veste bună pentru constănțeni. Primarul Vergil Chițac a anunțat astăzi că lucrează la un proiect foarte important pentru orașul Constanța: construirea unui aeroport internațional în zona cartierelor CET – KM4-5. Edilul mărturisește că i-a venit ideea după ce a primit cadou un nou set de carioci și nu știa ce să mai deseneze cu ele.

„Problema e relativ simplă dacă ai instrumentele de desenat potrivite. După ce am desenat un nou spital, un stadion, un centru spațial de acvacultură extraterestră, nu știam cu ce să mai umplu colile. Și mi-a venit brusc ideea: un aeroport. Aveam carioci noi, așa că m-am apucat de treabă! Ca să îi fac pe plac colegei mele, am desenat avioanele roz”, a declarat primarul Vergil Chițac.

Potrivit edilului, la proiectul cu aeroportul lucrează și grupa mică de la Grădinița Piticot, care va defini detaliile grafice ale conceptului, după care documentația va fi depusă spre finanțare la NATO. „Cunosc pe cineva la NATO și cu siguranță ne va acorda finanțarea. Știți, eu sunt amiral, am conexiuni, sunt dat dracu cum se zice”, a mai adăugat primarul.

Potrivit specialiștilor, și acest proiect, ca și toate celelalte ale lui Chițac, au termene de realizare între Sfântul Așteptă și La Paștele Cailor.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate