Astăzi se deschid târgurile de Crăciun în majoritatea marilor orașe din România. La Constanța, încă se mai lucrează.

Spre deosebire de anii trecuți, se pare că anul acesta și constănțenii se vor putea bucura de un Târg de Crăciun, care va fi amenajat în Parcul Arheologic, pe platforma de la statuie. Autoritățile locale au refuzat să ofere informații despre acest eveniment, fără a indica măcar o dată la care Târgul va fi deschis pentru public.

În momentul de față se montează căsuțele de luni și se instalează iluminatul festiv.

Reamintim că Primăria Constanța va cheltui în această iarnă pe luminițele colorate din oraș peste 1 milion de euro, fără TVA.

Contractul a fost împărțit pe 3 loturi:

LOT I Iluminat festiv al străzilor din municipiul Constanța se va realiza pe soseaua Mangaliei, bulevardul 1 Mai, bulevardul 1 Decembrie, bulevardul Alexandru Lapusneanu, bulevardul I.C.Bratianu, strada Dezrobirii, strada Soveja, bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand, bulevardul Mamaia, strada Termele Romane, cu intersectiile si sensurile giratorii aferente, precum si intrarile in oras.

LOT II Iluminat festiv municipiul Constanta 2021-2022 – Iluminat festiv în zona Peninsulară Piața Ovidiu Constanța (Revelion) se va realiza în Piața Ovidiu.

LOT III Iluminat festiv municipiul Constanta 2021-2022 – Iluminat festiv în Parcuri inclusiv Parcul Tăbăcariei zona Țara Piticilor din municipiul Constanța (Orășelul Copiilor)”

(Visited 8.324 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.