Constanța

Constănțenii spun NU alocării a 7,2 milioane de lei pentru 10 blocuri noi în Henri Coandă

Bugetul Constanței pentru anul 2018 va fi supus unei dezbateri publice în clădirea Primăriei, însă deja, în mediul online, mii de constănțeni dezaprobă inițiativele administrației locale.

Scris de 
 pe data 
13 februarie, 2018

Un sondaj de opinie ce vizează decizia Primăriei Constanța de a aloca 7,2 milioane de lei de la bugetul local pentru construirea a 10 blocuri noi în cartierul social Henri Coandă a fost publicat zilele trecute pe Facebook.

Respondenților li se cere să răspundă cu DA sau NU inițiativei administrației locale de a continua invistițiile în acest proiect social atât de controversat.

Citește și: Pe ce se vor duce banii constănțenilor în 2018: 10 blocuri noi în cartierul Henri Coandă, autobuze și o sală polivalentă

Până astăzi, 13 februarie, au răspuns un total de 1.500 de persoane, dintre care 1.300 s-au exprimat împotriva proiectului Primăriei Constanța.

De asemenea, o parte dintre cei care au participat la sondaj, și-au exprimat opiniile și în comentarii, majoritatea criticând dur decizia primăriei.

Rezultatele sondajului vor fi prezentate și administrației locale în cadrul Dezbaterii Publice cu privire la Bugetul Local al Constanței pentru anul 2018, ce va avea loc astăzi, 13 februarie, de la ora 16.00.

Dacă doriți să participați la sondaj, click aici.

În prezent, în cartierul social Herni Coandă sunt construite 906 locuințe. Cele 10 blocuri noi vor mai adăuga alte 570 de locuințe pentru care primăria a primit deja 3.031 de solicitări.

Citește și: Primăria Constanța, acuzată de disimularea calendarului bugetar

Foto: replicaonline.ro

 

Actualitate