Potrivit Elenei Cameia Razlet-Sandu, incidentul s-a petrecut în urmă cu două seri când, pentru a putea face mai ușor și mai rapid cumpărăturile, și-a lăsat copilul la locul de joacă amplasat în centrul comercial Cora Brătianu.

Femeia a precizat că cel mic nu a petrecut acolo mai mult de 10 minute, o prietenă aflată din întâmplare în zonă avertizând-o în scurt timp că băiatul ei este agresat de îngrijitoare.

Evenimentul a făcut-o pe Camelia Razlet să reacționeze, povestind întâmplarea nefericită pe grupul de Facebook „Mămicile constănțene OFICIAL”, pentru a le avertiza și pe celelalte mame despre pericolele la care își pot supune copiii, crezând că locurile de joacă sunt sigure.

Redăm întreaga mărturie a mamei:

Buna seara! Imi cer scuze pentru marimea textului, dar ma vad nevoită să povestesc o întâmplare nefericită din viata personala, tocmai pentru a trage un semnal de alarmă pentru mamicile care isi lasa copiii la locurile de joacă și mai mult asupra doamnei din imagine care era (încă nu stiu daca mai este) angajata locului de joacă de la Cora Brătianu.

Ieri seara, ca sa pot face cumpărăturile mai usor si in acelasi timp gandindu-ma ca ar fi mult mai bine pentru băiețelul meu de 2 ani jumătate sa se joace in loc sa îl car prin magazine, am decis să il las la locul de joacă mai sus mentionat. Dupa nici 10 minute am auzit strigăte. O veche prietena care, spre norocul meu in momentul incidentului se afla in fata locului de joacă și putând vedea exact ce s-a intamplat, venea alergând spre mine „Cami vino repede ca femeia aia iti bate copilul!”

Ce se întâmplase de fapt… Băiețelul meu  care apucase de par o fetiță (fetița care s-a dovedit a fi nepoata angajatei in cauză), fusese tras de par, lovit si înjurat în ultimul hal. Asa se gandise ea ca ar fi bine sa procedeze si sa ii dea o lecție celui mic. Cand am ajuns la locul de joacă copilul meu era in stare de șoc si plângea îngrozitor. Am izbucnit, după cum va dati seama, cerandu-i socoteală doamnei. I-am zis ca as fi putut intelege, daca totul ar fi ramas un incident intre 2 copii. Daca fetița respectivă ar fi ripostat si mi-ar fi lovit copilul nu as fi putut spune nimic, dar tu ca adult sa te razbuni pe un copil… Mi se pare incredibil!

Cred ca va puteti imagina reacția doamnei. O femeie matura, care este capabilă să agreseze un copil de 2 ani, nu este capabilă să vorbească respectuos, cu siguranță. Dupa ce am fost jignită atat eu, copilul si tatăl lui, cu greu ne-am putut abtine sa nu chemăm poliția, ba chiar instinctual am avut tendința să îi aplic aceeasi corecție. Ironica, dupa ce m-a apucat de mana si chiar m-a zgariat, replica doamnei a fost: „Chiar va rog sa dati in mine ca am nevoie de bani!”.

Bineinteles ca atat eu, cat si sotul meu nu ne-am coborât la nivelul ei, dar nici nu am putut să îi vorbim cu blândețe. Am avut multa tarie sa nu reacționez foarte urat, cu atat mai mult cu cat, foarte obraznică a devenit si mama fetiței. I-am spus de nenumarate ori sa se controleze si macar sa aibă bunul simt sa taca având în vedere gravitatea situației. Martori ai intamplarii erau sufucienti, eu cu urme pe brat, camere de supraveghere.

Daca as fi chemat politia atunci,angajata s-ar fi ales clar cu dosar penal, amenda frumusica si probabil interdicția de a mai intra in contact cu copiii. Am cerut să discut cu unul din șefii locului de joacă. Dupa aproximativ o ora,cealaltă angajata mi-a dat numărul unei doamne care si-a cerut scuze pentru incident si am primit promisiunea ca in dimineata zilei de astăzi va lua măsurile necesare.

Deci, dragi mamici, daca veti mai vedea doamna din imagine la vreun loc de joacă sau chiar la locul de joacă de la Cora, aveti mare grija! Cand credem că ne lăsăm copiii intr-un loc de joacă securizat, riscăm să ni-i luam agresați si traumatizati.

Peste noapte copilul meu a avut coșmaruri si s-a trezit în urlete, iar timp de o oră nu a fost cu putință să il liniștesc. Deci clar a fost marcat de toată întâmplarea.”, a povestit femeia pe grupul de Facebook.

Îngrijitoarea de la locul de joacă din centrul comercial Cora Brătianu (sursă foto: Mămicile constănțene OFICIAL)

 

(Visited 2.972 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.