Aurel Hangărgheims, în vârstă de 6 ani, este, probabil, cel mai ascultător și cuminte copil din România.

Încă de ieri, de la orele prânzului, băiețelul ține rândul la coada din interiorul McDrive Delfinariu pentru părinții săi și câțiva prieteni de familie veniți la mare de la Tulcea.

Înghesuit de o doamnă corpolentă din Buzău, îmbrăcată în costum de baie și de soțul ei, care miros puternic a cremă solară, puștiul spune că este singura șansă ca el și familia să poată reuși să mănânce de la McDonlad’s în acest concediu.

Aurel spune că pentru o familie din Tulcea este vital ca în concediu să mănânce de la McDonlad’s, iar părinții i-au dat instrucțiuni clare și el înțelege foarte bine situația.

Mami și tati mi-au spus că ei se sacrifică pentru mine, că stau toată ziua pe plajă și ca îi arde soarele ca mie să-mi fie bine aici, printre oameni, la aer condiționat. Este important să avem ce povesti acasă“, ne-a explicat băiețelul.

Precum Aurel mai sunt și alte câteva sute de turiști pe care, se pare, i-a uitat Dumnezeu la coadă la McDrive. Deși li s-a spus că mai există și alte restaurante McDonald’s în oraș și în mall-uri, oamenii susțin că nu se lasă prostiți de propaganda statului paralel și că nimeni nu le va fura locul de la coadă.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 623 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.