Constanța

Cozile umilinței. Sute de pensionari s-au înghesuit pentru a primi „Respect“ din partea lui Făgădău

Sute de seniori constănțeni au format cozi de la primele ore ale dimineții de luni, 21 octombrie, la cluburile de pensionari. Motivul? Primăria Constanța a dat undă verde pentru înscrierea în programul de tichete valorice, în valoare de 40 de lei.

Scris de 
 pe data 
21 octombrie, 2019

Cu unii dintre ei veniți chiar de la ora 6.00, pensionarii s-au aliniat la coadă pentru a depunde cererile de înscriere în cadrul programului social denumit „Respect“, derulat de Primăria Constanța prin Direcția de Asistență Socială.

Programul constă în acordarea de tichete valorice în opt tranșe, în cursul anului 2019. Pentru fiecare tranșă sunt acordate câte patru tichete valorice a câte 10 lei fiecare.

În baza înscrierilor, pensionarii primesc tichetele valorice respective ce pot fi folosite doar pentru cumpărarea de alimente.

De tichete beneficiază pensionarii cu venituri mai mici de 1.400 de lei, vârstnicii fără nici un venit, persoanele cu handicap grav sau accentuat sau alte persoane vulnerabile sau aflate în situații de dificultate.

Sursa foto: Facebook / Dan Daniel

Înscrierile se desfășoară de luni până vineri, între orele 9.00 – 14.00, la sediile tuturor cluburilor de pensionari din Constanța.

 

Actualitate