Haosul din prezent de pe străzile din Constanța este minciună pe lângă ce va urma. În paralel cu lucrările RAJA, care a paralizat traficul în întreg municipiu, Primăria va demara alte lucrări de schimbare a conductelor de apă caldă.

Potrivit primarului Vergil Chițac, se va lucra pe traseul CET – str. Cumpenei – Dezrobirii – Soveja – Tomis Nord și străzile adiacente. Practic, orașul va fi tăiat în două de șantiere de lucrări, care se vor suprapune cu cele derulate deja de RAJA.

„În etapa 2 se reabilitează tronsoane de rețea termică primară din magistrala II de termoficare, ce însumează 12,716 km de traseu de conducte, respectiv 25,432 km conducte, precum și reabilitarea de vane, cămine, înlocuirea ansamblelor de contorizare a agentului termic primar de la intrarea în punctele termice.

Se va porni de la CET – Str. Cumpenei, Dezrobirii, Soveja și străzile adiacente, zona Tomis Nord.
De asemenea, am semnat și contractul pentru lucrările aferente primei etape a proiectului. Urmează etapa de proiectare de 3 luni, apoi execuția propriu-zisă a lucrărilor în următoarele 12 luni”, a anunțat primarul Vergil Chițac.

(Visited 1.442 times, 5 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.