Doar că imediat după instalarea în fotoliul de primar, Vergil Chițac a luat lângă el în Primărie într-un post cheie un pesedist sadea, pe nimeni altul decât Horia Constantinescu, nașul lui Andrei Năstase (fiul lui Adrian Năstase) și fost director al ANPC, funcție în care a fost numit de PSD.

Acest pesedist este, se pare, și cel care are autoritatea de a vorbi în numele primarului liberal Vergil Chițac și al Primăriei Constanța.

Iar dacă nu aț înțeles cum stă treaba cu noile taxe pentru parcări din Constanța, Horia Constantinescu, directorul Direcției de Servicii Publice din Primărie, ne explică exact ca la proști de ce nu este scumpă parcarea de 18 lei/ora în centrul Constanței sau 365 lei/an în parcările din cartierele orașului.

Horia Constantinescu spune că nu e scump și că locurile din centrul Constanței trebuie folosite în situații urgente. De aici și prețurile de 8,5 lei/ora pentru primele 2 ore și 18 lei pentru cea de-a treia oră. În restul parcărilor, 365 lei/an i se pare o sumă mizerabilă reprezentantului Primăriei Constanța, care, apropo, este milionar în euro din afaceri făcute cu familia Năstase.

„Dacă tariful ar fi unul mic, atunci acestea ar fi ocupate toata ziua de aceeasi masina, uitata acolo in dispretul celorlalti! LANGA FIECARE PARCARE DIN LISTA VOR FI PARCARI CU 1 RON / ZI! Este adevarat ca va trebui sa se mearga pe jos 10 metri in plus, iar pentru unii poate parea prea mult! Cum sa nu mai parcam in usa magazinului sau institutiei?! Sa nu mai lasam 10 ore masina pana ne trece cheful de stat in zona?!”, spune Horia Constantinescu.

Ceea ce nu spune acesta este faptul că parcarea de 1 ron/zi trebuie plătită în avans pe un an întreg, nimeni nu îți garantează că dacă ai plătit vinieta de 365 lei vei și găsi vreodată un loc de parcare disponibil, iar locurile de parcare cu pricina se află în… cartierele orașului, nicidecum în zonele centrale.

„De ce atatea injurii, blesteme etc?! Ia cineva acesti bani acasa?! Nu!!!!Ei ajung in bugetul amenajarii parcarilor!!!!! TOTI! Numai asa vom sti cati vom avea disponibili pentru noile proiecte, pe care toti le dorim! Daca ati citi regulamentul, nu numai intoxicarile veti afla ca parcarea in Constanta costa mai putin ca peste tot! Dar da, va trebui platita orasului in care locuiti! Vrem scoli, parcuri, autobuze etc, dar toate acestea costa!!!!! Am incercat sa le obtinem gratis, dar nu merge, poate reusesc cei care astazi injura, doar pentru ca li se pare ca sunt mai interesanti!Ganditi-va la viitorul orasului nu la CANCAN!!!!!PS: U N L E U!!!! Nu bazaconii!”, mai spune reprezentantul Primăriei Constanța.

(Visited 1.961 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.