15 familii au rămas fără un acoperiș de-asupra capului în urma incendiului care a mistuit mansarda blocului 14 Sud din Năvodari. Oamenii au fugit din calea flăcărilor doar cu ce aveau pe ei, toate bunurile fiind distruse în incendiu.

Asociația de Proprietari 14 Sud a deschi un cont bancar pentru donații, în vederea ajutorării familiilor din Bl. 14 Sud.

Persoanele fizice și juridice care doresc să ofere ajutor pot dona direct în contul: RO61BTRLRONCRT0645551601 (LEI), deschis la BANCA TRANSILVANIA, pe numele: ASOCIATIA DE PROPRIETARI 14 SUD, Cod client (CIF BT): 6455516.

Sumele de bani ajung direct în contul Asociației de Proprietari 14 Sud.

În funcție de necesitățile urgente, proprietarii vor decide în adunări generale destinația sumelor de bani strânse.

Primăria Orașului Năvodari oferă în continuare sprijin familiilor evacuate în urma incendiului izbucnit, joi, la mansarda Bl. 14 Sud, atât prin cazarea temporară în spații locative situate pe Str. Mării, cât și prin servicii de consiliere psihologică pentru copii oferite de echipa Direcției Asistență Socială Năvodari. Totodată, donații în obiecte vestimentare ori electrocasnice au ajuns prin intermediul echipei DAS la persoanele greu încercate.

(Visited 186 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.