Premierul Viorica Dăncilă se află în aceste zile într-o deplasare oficială la Constanța. Printre altele, Dăncilă a vizitat cartierul social Henri Coandă și s-a arătat foarte impresionată.

Este mereu o plăcere să vin în Satul de Vacanță, deși observ că s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Cred că orice om îi pare bine când are ocazia să ajungă aici și să se simtă frumos“, a declarat premierul.

Locuitorii din cartier au fost foarte bucuroși să o primească și au abordat-o cu o mulțime de mesaje. „Te-nteresează un ceas frumos dădamă? Amșun telefon finuț, așa ca matele. Las la juma’ dacă mă scapi de el!“, i-a transmis un locuitor.

De asemenea, Dăncilă a fost foarte emoționată să vadă mai multe femei cu câte 5 – 6 copii în jurul lor, care i-au ieșit bucuroase în cale. „Mă simt foarte veselă când văd că mamele sunt preocupate și de distracția celor mici și îi aduc să se relaxeze aici!“.

La vederea unei căruțe trasă de doi cai, premierul a tresărit de bucurie bătând din palme: „Căluți! Chiar mă întrebam unde au dispărut căluții din Satul de Vacanță! Iată cum mă simt cuprinsă de un sentiment de fericire!“, a exclamat Viorica Dăncilă.

Deși cu greu s-a dat dusă din cartier, în timp ce ronțăia un măr pe băț, premierul le-a promis oamenilor că va reveni și anul viitor și că abia așteaptă să se dea în Balerină, despre care i s-a spus că, momentan, este în concediu.

Vizita a continuat, iar Dăncilă a fost dusă în Piața Ovidiu. După ce s-a holbat 1 oră la statuia marelui poet, premierul a declarat vizibil năucită: „Extraordinar cum poate să stea așa fără să clipească!

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 3.122 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.