Isterie pe culoarele Palatului Victoria, când ușile biroului primului ministru s-au deschis larg iar Viorica Dăncilă a ieșit defilând cu pas iute, ținând în mâna dreaptă un manual de geografie de clasa a VI-a și strigând cu entuziasm în gura mare: „Lipsește Iugoslavia! Oameni, buni lipsește Iugoslavia!“.

Surse din Guvern ne transmit că încă de când au fost făcute publice greșelile din manualul de geografie, premierul Dăncilă a petrecut ultimele zile încuiată în birou, pentru a studia manualul din scoarță-n scoarță.

A avut ea, așa, o ambiție să demonstreze că poate găsi greșeli la alții așa cum alții găsesc la ea. N-a contat că manualul este tiparit sub guvernarea dumneaei“, spune Fănel Iscălescu, un consilier care așteaptă de doi ani să i se spună ce are de făcut, pentru că se simte prost să fie plătit degeaba din banii contribuabililor.

Se pare că Viorica Dăncilă a fost foarte supărată și a cerut imediat o întrevedere cu Ministrul Educației și toți cei implicați în tipărirea manualului.

„Eu sunt tolerantă ca și persoană și știu că orice om îi e frică să greșească, dar așa ceva nu poate trece neobservat. Am înțeles scăparea cu Turnu Măgurele poziţionat în locul oraşului Drobeta-Turnu Severin, apoi Marea Moartă suprapusă cu Marea Roşie, deși nu văd cum fizic ar fi posibil așa ceva… Dar să nu pui pe hartă Iugoslavia?! Nicăieri? Cât de mare e harta acestei lumi, chiar nu s-a gândit nimeni să pună și Iugoslavia undeva?!“, ar fi exclamat extrem de revoltată Viorica Dăncilă.

Ca să nu mai zic că, mi-e și rușine, nici Cehoslovacia nu e nicăieri! Doar ce am avut o vizită oficială în capitala Cehoslovaciei, la Budapesta… Păi se poate așa ceva?! Să ajungem să ne facem de râs?“, a mai completat Dăncilă.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 543 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.