„Croitorașul care a rupt orașul“ este alintat fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care se bucură de un succes imens în penitenciarul Rahova, unde, de săptămâna trecută, a fost repartizat la muncă în atelierul de croitorie.

Acesta continuă munca și după orele de program, la ușa celulei sale venind, unul după altul, deținuți cu pantalonii rupți, cei mai mulți în partea dorsală.

Se pare că, din cauza diverselor activități și a calității proaste a materialelor, la Rahova sunt foarte mulți deținuți rupți în fund. „Deh, mai un fotbal cu băeții, mai un aplecat să smulgi o buruiană de p-aicea, mai un șpiț de la un coleg de celulă… Na, ca la noi“, spune unul dintre clienții lui Mazăre.

Coase ca nebunu’ și-i place“, spune Hizeta Lalaralmbie, avocata lui Mazăre. „Se uită la telenovele turcești, coase și-și dă cu părerea despre tot ce poate. Că el oricum le cam știe pe toate, în general.

La fel de rupți în fund sunt și unii gardieni, care nu ezită să apeleze la serviciile omului livrat din Madagascar. „Suntem mulțumiți. Le coase bine!“, spune un gardian.

De asemenea, există zvonuri cum că Radu Mazăre i-ar fi cusut și un buzunar directorului închisorii, despre care s-a plâns că se cam rupsese. Fostul primar i-a dat o atenție sporită și l-a rezolvat imediat.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 187 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.