Actualitate Constanța

Deputat Bogdan Bola: S-au termninat banii pentru restaurarea Cazinoului. „Cadoul“ de la PSD și PNL de Ziua Dobrogei

Scris de 
 pe data 
13 noiembrie, 2023

Deputatul Forța Dreptei Constanța, Bogdan Bola a anunțat că, în urmă cu o săptămână, Compania Națională de Investiții (C.N.I.) a transmis oficial că antreprenorul care efectuează lucrările de restaurare a Cazinoului că Guvernul nu mai are bani pentru plata facturilor pe anul acesta.

„S-au terminat banii pentru restaurarea Cazinoului din Constanța! Da, ați citit bine! Acesta este „cadoul” făcut de PSD și PNL dobrogenilor exact înainte de Ziua Dobrogei“, a transmis Bola pe pagina sa de Facebook.

„Totodată, i-au cerut antreprenorului (asocierea AEDIFICIA CARPATI SA & SC REMON PROIECT SRL & SC PROFESIONAL CONSTRUCT PROIECTARE SRL & SC TEHNOINSTAL SRL), ca într-un film prost, să „lucreze pe datorie” sau pe „caiet”. Așa cum era și normal, antreprenorul a anunțat deja oficial că nu e de acord, așa că lucrările ar urma să fie sistate în curând.“

Bola mai spune că primarul Vergil Chițac știa despre această situație și, cu toate acestea, a ales să se laude că, în curând, lucrările la Cazino vor fi terminate.

„Primarul Vergil Chițac, cel care se lăuda în septembrie că „mai e puțin și redă comunității” Cazinoul, știe de toată această lipsă a finanțării de CEL PUȚIN O SĂPTĂMÂNĂ, dar nu a anunțat cetățenii. Ei ascund, așa cum au făcut totdeauna, gunoiul sub preș și alimentează populația numai și numai cu minciuni.

Constanța este, din păcate, condamnată încă o dată de politicienii incompetenți și corupți! Clădirea-simbol a orașului și litoralului românesc nu merită, se pare, niciun fel de atenție din partea penelistilor și pesediștilor care, în ultimii ani, au avut grijă să se pozeze cu Cazinoul și să se laude cum au salvat ei acest obiectiv național. Acum, tot ei, solicită pe ascuns antreprenorilor să nu încaseze nimic până în februarie 2024.“

Actualitate