Actualitate Politică

Deputatul Bogdan Bola (Forța Dreptei): „Chițac s-a spălat pe mâini de soarta orașului“

Scris de 
 pe data 
24 aprilie, 2023

Deputatul Bogdan Bola (Forța Dreptei) a lansat un atac dur la adresa primarului PNL, Vergil Chițac, pe care îl acuză că a transformat Constața într-un șantier abandonat.

Deși Primăria a încercat din răsputeri să ne facă să votăm orașul ca „destinația anului 2023”, primarul spune că „nu e treaba lui asta”. Ce mai poți înțelege dintr-o administrație haotică, o administrație care a transformat municipiul într-un șantier abandonat, într-un loc al nervilor întinși la maximum?

Vergil Chițac nu are treabă cu promovarea turistică a orașului și asta o știm de anul trecut, când a făcut tot posibilul să bată vântul prin Mamaia instaurând taxe de parcare care ajungeau pentru 24 de ore cât aproape o noapte de cazare.

Dar acum aflăm că el, de fapt, nu are nicio treabă cu orașul în sine, cu ce se întâmplă pe aici, cu ce se petrece în jurul nostru, cu calitatea vieții, cu viitorul copiilor noștri etc. Nu, el este doar un navetist care se plimbă, via Portul Constanța, între Eforie și Poarta 2.

Este greu să fii față în față cu cetățenii atunci când ieși din globul de cristal al primăriei. Viața reală nu-i oferă protecția online cu care s-a obișnuit. Iar oamenii au întrebări, zeci de întrebări, au nemulțumiri, au frustrări deoarece, la baza tuturor, stă o administrație locală dezastruoasă…“, a scris Bogdan Bola pe pagina sa de Facebook.

Actualitate