Eleva Alice Mihaela Brânză, absolventă a Colegiului I. L. Caragiale din Ploiești, cu media 9.86 la Bac, nu poate intra în posesia diplomei de bacalaureat și a foii matricole pentru că a pierdut manualul de informatică.

Alice susţine că a discutat cu directorul liceului, dar a primit un refuz. Vineri, 12 iulie, a mers împreună cu tatăl ei din nou în biroul directorului pentru a încerca o negociere. Rezultatul a fost acelaşi, fără manual, Alina nu primeşte diploma şi foaia matricolă.

Am venit special din concediu pentru că fata mea plângea la telefon. Vă daţi seama ce situaţie. Am mers astăzi (vineri, 12 iulie – n.r) la şcoală şi mi-au dat ca variantă să fac o copie după manual şi să o aduc aşa la şcoală.

M-au trimis la Biblioteca Judeţeană să iau de acolo un manual pe care să-l xeroxez, dar cartea nu există la ei. Le-am cerut celor de la liceu să-mi dea un manual din depozitul şcolii, dar au spus că nu se poate pentru că biblioteca liceului este închisă”, a declarat, pentru ”Adevărul”, Marius Brânză, tatăl elevei.

Deşi Alice s-a oferit să achite contravaloarea manualului pierdut, directorul liceului nu a acceptat.

”Domnul respectiv are soluţia pentru ca fiica dumnealui să aducă manualul de aseară de la ora 19.22. I-am transmis printr-o colegă de-a mea. I-am explicat că poate trage la Xerox un manual, aceaşi ediţie şi de la aceeaşi editură de la care a şi primit-o şi pe care poate să-l aducă la şcoală“, a declarat Carmen Băjenaru, directorul Colegiului I.L.Caragiale din Ploieşti.

Citește articolul integral AICI.

 

(Visited 2.558 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.