Umor

DIICOT îl caută pe singurul navigator din Constanța care nu a oprit la OMV-ul de la Fetești de pe A2. Ar face parte din gruparea „Rompetrolistu”

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
6 iulie, 2021

O amplă acțiune este desfășurată la această oră de DIICOT în municipiul Constanța și alte orașe port din Europa după ce procurorii anti-mafia au primit un pont șoc: Un navigator din Constanța, în drum spre București pentru a pleca în voiaj, nu a oprit la bezinăria OMV după A2, imediat după podul de la Fetești. Anchetatorii cred că marinarul, pe numele său Daniel Ancorache, ar face parte din gruparea „Rompetrolistu” sau, și mai rău, din gașca „MOLarii”.
Denunțul a fost făcut de un șofer de pe un microbuz Direct Aeroport care a fost vigilent și a surprins delictul.
Comunitatea navigatorilor din Constanța condamnă ferm atitudinea colegului său.
„De când s-a făcut autostrada și benzinăria OMV la Fetești noi doar aici oprim și la dus și la întoarcere. Este un fel de jurământ sacru al nostru. Cică dacă bei cafea aici ai voiajul ușor, iar la întoarcere găsești tot atâția copii acasă”, spune Mihai Căpitănescu-Motor.

DIICOT a confirmat că la percheziția domiciliară a suspectului au fost găsite mai multe bonuri de Rompetrol și chiar unul de Lukoil, dar este exclusă până în momentul de față o complicitate cu rușii.

Vom reveni cu noi amănunte la finalul anchetei.

Actualitate