CT BUS, compania de transport public a orașului, vine cu același îndemn și încurajează publicul călător să evite pe cât posibil deplasările, în favoarea șederii la domiciliu.

Dacă totuși sunteți nevoiți să ieșiți, folosiți cu încredere dispenserele cu dezinfectant pentru mâini din autobuze.

Viața noastră, așa cum o știam, s-a schimbat mult în aceste zile, dar trebuie să înțelegem că măsurile luate de autorități sunt pentru protecția noastră.“, se arată în anunţul transmis de Primăria Constanţa.

Cu toate acestea, zeci de persoane reclamă faptul că unele dispensere din autobuze sunt goale de trei zile şi, în anumite cazuri, acestea lipsesc cu desăvârşire.

Domnule primar și domnule director CT Bus, acele dispensare sunt GOALE de 3 zile! Nu ieșim de plăcere, cel puțin unii dintre noi!“, spune Daniela Violeta.

Nu mai există nici un dezinfectant. Aparatele su fost scoase de CT BUS! Nu mai faceți astfel de îndemnuri ,ca mai rău ne revoltați!“, spune şi Nina Oselinschi.

În urmă cu două zile, un cititor a trimis către Constanta de Azi acelaşi mesaj şi o fotografie dintr-un autobuz, unde dispenserul cu dezinfectant a fost scos.

Miercuri, 18 martie, la 16.50, acest autobuz pe linia 51 B nu mai are decât găurile de la dispensere. Am sunat la CT BUS, au spus că nu au și nu se găsește dezinfectant.“, ne-a transmis Veronica Titica.

 

(Visited 817 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.