Scandalul dintre cei doi medici a izbucnit după ce medicul Emil Popa s-a plâns că nu ar avea un cabinet cu ferestre, așa cum are șeful său, medicul Trifan. Cei doi s-au luat la bătaie, iar Popa i-ar fi dat un cap în gură șefului său.

Deși nu au fost făcute plângeri la Poliție, polițiștii s-au autosesizat și au demarat cercetările într-un dosar penal pentru purtare abuzivă, urmând ca după finalizarea acestora să fie luată și o decizie pentru medicii implicați în conflict.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o stare conflictuală petrecută între două cadre medicale dintr-o unitate spitalicească din Pitești, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

Până la acest moment, la nivelul Poliției Municipiului Pitești, nu au fost înregistrate sesizări cu privire la acest eveniment.

În urma primelor verificări, polițiștii Secția 3 Poliție Pitești s-au sesizat, din oficiu, și desfășoară cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, conform art. 296 din Codul Penal” potrivit IPJ Argeș.

Conducerea spitalului va demara o anchetă internă în urma căreia se vor stabili și sancțiunile pentru cei doi medici implicați.

(Visited 330 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.