Actualitate Eveniment

Doi medici s-au luat la bătaie în Spitalul de Pediatrie. Unul dintre ei a fost lovit cu capul în gură

Doi medici din cadrul Spitalului de Pediatrie din Pitești s-au luat la bătaie în cursul dimineții de miercuri, 11 mai. Medicul Emil Popa l-a lovit cu capul în gură pe șeful secției de Ortopedie, Florin Trifan. Polițiștii au intrat pe fir și au deschis un dosar de cercetare penală.

Scris de 
 pe data 
12 mai, 2022

Scandalul dintre cei doi medici a izbucnit după ce medicul Emil Popa s-a plâns că nu ar avea un cabinet cu ferestre, așa cum are șeful său, medicul Trifan. Cei doi s-au luat la bătaie, iar Popa i-ar fi dat un cap în gură șefului său.

Deși nu au fost făcute plângeri la Poliție, polițiștii s-au autosesizat și au demarat cercetările într-un dosar penal pentru purtare abuzivă, urmând ca după finalizarea acestora să fie luată și o decizie pentru medicii implicați în conflict.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o stare conflictuală petrecută între două cadre medicale dintr-o unitate spitalicească din Pitești, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

Până la acest moment, la nivelul Poliției Municipiului Pitești, nu au fost înregistrate sesizări cu privire la acest eveniment.

În urma primelor verificări, polițiștii Secția 3 Poliție Pitești s-au sesizat, din oficiu, și desfășoară cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, conform art. 296 din Codul Penal” potrivit IPJ Argeș.

Conducerea spitalului va demara o anchetă internă în urma căreia se vor stabili și sancțiunile pentru cei doi medici implicați.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate