Constanța

„Domnule Făgădău, lăsați constănțenilor măcar iluzia că trăiesc într-un oraș și nu în vreun cătun cu ulițe înfundate de noroi”

Deputatul Bogdan Huțucă, președinte al PNL Constanța, îi reproșează primarului Decebal Făgădău că a reușit performanța de a ține orașul împotmolit în gheață și noroi timp de o săptămână.

Scris de 
 pe data 
5 decembrie, 2018

„Domnule primar Făgădău, ați reușit performanța să vă arătați din nou limitele, la prima fulguială mai serioasă în Constanța.
Ninsoarea s-a oprit de aproape o săptămână, iar Constanța este în continuare paralizată. Trotuarele sunt patinoare, străzile lăturalnice sunt impracticabile. Este clar pentru toată lumea că ați clacat, că inclusiv dvs simțiți că lucrurile vă depășesc, iar administrarea unui oraș precum Constanța este o pălărie mult prea mare care vă cade tot mai des pe ochi. 

Din păcate, zăpada înghețată a scos la iveală toată mizeria de pe străzi, trotuare, parcuri și centrul orașului. Cu toată părerea de rău și revolta sinceră a unui constănțean, vă spun, domnule primar, că orașul este murdar, insalubru și neîngrijit. Nu vorbim de proiecte, de investiții, știm că vă sunt străine aceste noțiuni, însă curățenia urbei este o chestiune elementară pentru cartea de vizită a oricărui primar, indiferent de numele său sau de partidul din care face parte.

Domnule Făgădău, lăsați constănțenilor măcar iluzia că trăiesc într-un oraș și nu în vreun cătun cu ulițe înfundate de noroi și zăpadă. Puneți-vă oamenii la treabă, firmele dvs de suflet să își facă treaba și să scoată mizeria din oraș, ca un ultim gest de onoare pe care l-ați putea face”, a declarat deputatul Bogdan Huțucă.

 

Actualitate