Constanța

Două avarii CET Palas într-o singură zi. Mii de constănțeni, afectați de lipsa căldurii și a apei calde

foto: cugetliber.ro

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a transmis două comunicate prin care informează că din cauza a două avarii, distribuția energiei termice va fi întreruptă în mai multe zone ale Constanței.

Scris de 
 pe data 
7 noiembrie, 2018

Cei de la Electrocentrale Constanța S.A. continuă maratonul de avarii, chiar când temperaturile de afară au scăzut, iar frigul s-a instalat în locuințele constănțenilor.

O primă avarie raportată de cei de la CET Palas este înregistrată pe rețeaua ce alimentează cu energie termică primară punctul termic 53.

Din cauza avariei au fost oprite instalaţiile RADET ce asigură distribuţia energiei termice în zona Galeriile Soveja. „Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare“, se transmite în comunicat.

A doua avarie este înregistrată pe reţeaua ce alimentează cu energie termică primară punctul termic nr. 175. Au fost oprite instalaţiile ce asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: str. Cerbului, Baba Novac, Soveja, Izvor.

Pentru relaţii suplimentare, abonații afectați pot suna la numărul de telefon 0241 585 300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

 

Actualitate