Umor

Dracula și-a riscat moartea la Constanța după ce a dormit în Cazino. Află detalii horror despre drama contelui!

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
27 martie, 2019

Aflat în căutarea unui nou loc în care să-și petreacă zilele, celebrul conte Dracula a fost atras de felul sinistru și sumbru în care arată Cazinoul din Constanța, însă nicio clipă nu s-a gândit că întreaga experiență s-ar putea transforma într-un adevărat coșmar.

Știi, cel puțin din pozici, pentru mine era locușorul perfect în care să dorm pe timp de zi și să-mi reîncarc puterile. Eram UAU! OMG! Am fost foarte entuziasmat înainte să vin aici. Era cavoașul perfect!“, spune Dracula.

Din păcate, entuziasmul contelui s-a transformat destul de repede în îngrijorare ca mai apoi aceasta să devină o teamă legitimă că și-ar putea pierde moartea fără ca nimeni să mai știe vreodată de el.

Dracula spune că se cazase în Cazino în noaptea de 24 spre 25 martie, cu o oră înainte de răsărit.

Da, deci totul părea ok… Îmi instalasem sicricuțul cum fac de obicei, doh! Eram cu burta plină, mă mișcam mai lent și cred că în noaptea aia mâncasem o funcționară de la SPIT, căcat, nu știu, că-mi picase greuț la stomăcel. În fine, ideea e că mi-am pus pijămăluțele mele lila, m-am întins să fac nănică și nici nu trecuseră zece minute, că, Dumnezeule, au început să se audă trosneli puternice din toate direcțiile. Eram, like, OMG! Am zbierat, am tresărit! Deci fantomuțele nu fac așa, crede-mă, ce naiba!“, povestește, vizibil oripilat și traumatizat.

Contele își amintește că avea senzația că întreaga clădire stă să se prăbușească pe el și că, pentru a doua oară, și-a văzut sfârșitul în fața ochilor

Adică eu am mai stat în dărăpănături secole la rând, dar, come on, așa ceva… Să vezi cum se crapă un perete sub ochii tăi?! Deci foarte horror! Nu știam ce să fac, unde să mă duc, la cine să apelez. Așa, cu durerea aia de stomac, am reușit să mă transform în liliac și să țâșnesc pe o fereastră spartă. Căcat, mi-am lăsat totul acolo!“, spune Dracula cu ochii scăldați în lacrimi.

Norocul i-a surs contelui după ce a apelat la vechiul său prieten, ÎPS Teodosie, care s-a oferit să-l ajute și l-a cazat într-unul dintre birourile Arhiepiscopiei Tomisului, totodată punându-i la dispoziție niște băieți de la Teologie pentru a juca împreună Activity.

După experiența Cazinoului, Dracula spune că nu mai are de gând să rămână la Constanța, dar nici nu dorește să lase lucrurile așa. „Mă duc cu povestea asta la Acces Direct, la Măruță… Da! Să afle toată lumea ce se petrece aici, pentru că așa ceva este inadmisibil. Cuiva trebuie să-i pese!

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate