“Foarte multe vorbe pe care le-am auzit am crezut că sunt zvonuri iniţial, dar punând cap la cap informaţii, ziceri, nu mai pot să cred că sunt zvonuri. Moţiunea. Vă spun ce vorbeau Raluca Turcan şi Ludovic Orban, vorbind cu oameni din PNL şi alte partide. S-a spus că Raluca Turcan i-a promis că dacă aranjează condamnarea mea, ea garanteaza ca dă guvernul jos a doua zi. Condamnarea s-a rezolvat, guvernul nu a picat”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

Întrebat dacă este de părere că preşedintele este în spatele condamnării sale, Dragnea a spus: “Da, este părerea mea. Este a doua condamnare fără probe şi în care sunt total nevinovat. Primeam avertizări, ai grijă cu legea offshore, cu minting, pentru că deranjezi şi va influenţa decizia judecătorilor, că sunt presiuni pe judecători. E un ofiţer care mi-a zis că <<am rezolvat un judecător, lucrăm în continuare>>. Nu îi dau numele, e militar, dacă ţine la onoare şi nu vrea să stea cu piatra pe inimă să spună, că mâine i se poate întâmpla lui. Ofiţer din serviciile secrete”, a mai spus liderul PSD.

Preşedintele PSD: Cei care vor merge cu mine vor fi oameni curajoşi, iar ceilalţi laşi şi fricoşi

Liviu Dragnea a declarat că cei care vor rămâne alături de el vor fi oameni curajoşi, iar ceilalţi ”vor fi nişte laşi, nişte fricoşi”, el ţinând să le mulţumească parlamentarilor PSD că ”puterea şi curajul” de care au dat dovadă în ultimele luni.

”Eu nu am nicio ezitare. Eu merg înainte fără ezitare. Cei care vor dori să meargă cu mine vor fi oameni curajoşi. Cei care nu vor dori să meargă cu mine înseamnă că vor fi nişte laşi, nişte fricoşi. Aici nu e vorba de mine. Eu sunt o ţintă importantă, care o dată dată la o parte poate să înceapă principiul dominoului. Le mulţumesc tuturor (parlamentarilor – n.r.), public, pentru puterea şi curajul de care au dat dovadă în aceste luni. Au rezistat la ameninţări, la jigniri, la îmbrânceli, la ameninţări. Şi deputaţii, şi senatorii PSD. Public le exprim respectul meu pentru tot ceea ce au făcut, pentru că împreună am reuşit să adoptăm ceea ce părea imposibil – modificarea legilor Justiţiei şi a codurilor. Părea imposibil”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

(Visited 224 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.