Umor

După ce Târgul de Crăciun s-a terminat înaintea Crăciunului, Primăria face şi Revelionul înaintea Revelionului

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
27 decembrie, 2018

După cel mai oribil târg de Crăciun, pe care l-au dărâmat vântul şi incompetenţa cu multe zile înaintea Crăciunului, Constanţa va avea şi Revelionul înaintea Revelionului.

La final de an Centenar, Primăria Constanţa a pregătit o seară demnă de toată uitarea, cu artişti de niciun renume naţional, care vor face un playback de excepţie şi pe care nimeni nu are niciun interes să-i vadă.

Cele câteva sute de curioşi care, probabil, se vor strânge în Piaţa Ovidiu vor avea parte şi de câteva focuri de artificii, menite să lumineze feeric unul dintre cele mai triste oraşe din România.

Ce trist e aicea!“, a declarat un cetăţean din Băicoi, ajuns random în Constanţa după ce a adormit în tren.

Mai mulţi cetăţeni din cartierul „Henri Conandă“ au spus că abia aşteaptă să se integreze în mulţime, iar primarul Decebal Făgădău a promis că va aprinde şi el o artifică-două şi va încerca să zâmbească, dar încă nu s-a decis dacă va fi atât de crazy.

Organizatorii spun că nu vor s-o lungească prea tare cu Revelionul şi că vor încerca să spargă gaşca pe la un zece seara.

Dom’le, dacă stăm mai mult o să se prindă lumea că e un fâs făcut aşa pe ultima sută de metri, de ochii lumii… Apoi, ştiţi cum fac nemuţumiţii ăştia, încep şi critică, se vaită că vezi-Doamne nu li s-a organizat şi lor un Revelion frumos etc. Aşa că mai bine dăm noi stingerea mai devreme până nu se prind care-i şmenu“, ne-a declarat un tip din organizare pe care chiar nu ne-a interesat cum îl cheamă.

De asemenea, artiştii care vor urca pe scenă la Constanţa sunt încântaţi şi spun că niciodată n-au câştigat mai uşor nişte sume obscene de bani.

Pe mine cine dracu mă mai ştie? Foarte mişto… Vin, cântă cd-ul două-trei bucăţi, strig şi eu de pe scenă aia cu <să văd mânuţele sus!>, mi-am luat banu’ şi m-am cărat. Foarte mişto…“, ne-a declarat Sore.

Vin şi eu să mă sparg puţin la Constanţa! Ha! Ha!“, ne-a declarat şi Nicoleta Nucă. „V-aţi prins? Ha! Ha!“, a continuat ea.

Într-o notă mai serioasă, dacă vreţi să vedeţi un Revelion în aer liber aşa cum nu aţi mai văzut, să vă distraţi şi să vă simţiţi bine alături de prieteni şi cei dragi, mergeţi la Cluj.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate