Umor

După geamandurile în formă de cruce, la fiecare intrare pe plajă va fi montat un doliu cu cană

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
14 iunie, 2022

După ce geamandurile în formă de cruce au fost aduse pe litoral pentru a fi instalate în largul mării, toți operatorii de plaje vor fi obligați să monteze un doliu în zona de acces pe nisip, pentru a-i accentua turistului și mai mult ideea că, odată ajuns pe plajă, poate muri.

Da, poate fi văzută ca o măsură sinistră și neadecvată, însă nu cred că-ți mai arde să intri în apă după ce ai văzut un doliu la intrarea pe plajă și o geamandură cu cruce în apă“, explică Relu Gurălagură, coordonator al proiectului, care nu a fost în viața lui pe litoral, el preferând muntele în orice sezon. „Acum suntem în discuții și cu o firmă de catering, care va livra zilnic câteva mii de păhărele cu colivă, ce vor fi distribuite aleatoriu persoanelor care se relaxează pe șezlong“.

De asemenea, se lucrează la un proiect prin care două babe cu baticuri, costume de baie negre și lumânări aprinse se vor apropia de orice persoană care se pregătește să intre în mare și vor boci ca la înmormântare. „A fost începută deja preselecția de pensionare pentru acest demers, însă Arhiepiscopia vrea să ne saboteze, pentru că vor să ne bage pe gât și preoți, ca să mai facă și ei un ban. Noi nu suntem de acord. Adică nu vrem să mergem chiar atât de departe până la a aduce și un preot care să simuleze un fel de slujbă de înmormântare. Asta chiar mi se pare macabru și cred că n-ar mai veni nimeni la plajă“, a mai explicat Relu Gurălagură.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate