Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat astăzi, pentru zona Dobrogei și județul Constanța instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină, averse cu caracter torențial, cantitățile de apă putând depăși local 20-25 l/mp și izolat 40-50 l/mp.

La nivelul RAJA S.A. s-a decis activarea Comandamentului pentru Situații de Urgență, începând de astăzi – 23 iulie 2019, ora 12.00, până mâine – 24 iulie 2019, ora 08.00.

Potrivit RAJA, în cadrul Comandamentului au fost constituite echipe de intervenție la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate.

Echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și de canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt).

În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, pot să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.

 

(Visited 421 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.