Sute de şoferi tulceni s-au îngrămădit începând de ieri să părăsească oraşul, după ce administraţia locală a renunţat la măsura galbenului intermitent la semafoare.

Cei mai mulţi dintre aceştia au rămas blocaţi în Constanţa încă de luna trecută, când toţi şoferii au fost nevoiţi să circule bazându-se doar pe respectarea indicatoarelor rutiere.

Acum, că acele lumini colorate sunt din nou funcţionale, ştim şi noi ce avem de făcut şi ne putem întoarce acasă la familiile noastre“, mărturiseşte, plin de emoţie, un tulcean.

Unii dintre ei au sărbătorit Paştele în sensuri giratorii, la coadă la McDrive sau în parcările centrelor comerciale, în timp ce alţii s-au chinuit să descifreze semnificaţia galbenului intermitent.

Surse absolut neoficiale ne-au transmis că, pentru următoarea perioadă, Primăria Constanţa plănuieşte o altă măsură pentru traficul rutier: unele sensuri giratorii vor fi reconfigurate pentru a avea formă de pătrat.

„Nu este neaparat o măsură practică, ci doar un omagiu adus unuia din administraţie, al cărui cap are această formă“, ne-a declarat sursa.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.692 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.